Romantik och brakförkylning

Alla Hjärtans Dag. Hela grejen är lixom fokuserad på romantik, även om Alla, eller åtminstone de flesta, har ett hjärta :)   Jag har i alla fall lunchat med Hannah och Robban, samt träffat och klippt Pernilla. Det är mina stora hjärtehändelser idag :)  Sedan har det blivit att spendera eftermiddagen/kvällen i OS-soffan. Hostandes och snörvlandes. Jag klev upp 3.30 i morse och gudarna ska veta att jag känner mig mör nu. Jag lovar att jag ska försöka ha sovmorgon i morgon!
 
Tillbaka till Alla Hjärtans Dag och Romantik. 
 
Handen på hjärtat - Alla Hjärtans Dag är en komersiell dag. det säljs så mycket röda rosor just på Alla Hjärtans Dag, att rosorna inte räcker till. De tar till Röda Tulpaner och Nejlikor åxå, för att få det röda att räcka till. Jag vet inte hur mycket choklad som säljs, men det är nog en hel del. Visst är det kul att romantiken får en egen dag, men lite sorgligt åxå. Var är den spontana, ärliga romantiken? Att haka på miljoner andra och köpa en chokladask och en roskvast, just för att det är den här dagen ... jovisst, inget fel i det ... men .... Ärlig och Äkta Romantik?  Men ... det finns kanske knappt?  Jag menar, alla andra dagar verkar rosorna räcka till, men inte just den här dagen. Men, det kanske är bättre att det köps rosor och choklad även om det är snudd på under pistolhot, än att det inte köps alls :)
 
Själv har jag ju som bekant ingen att under pistolhot varken köpa åt, eller få av. Jag är nog rätt så romantisk, men har aldrig träffat någon som Är det, eller har uppskattat det. Alltså, vad har jag träffat för nötter egentligen? Fniss. Undra på att jag väljer att vara singel :)
 
Nä, nu ska jag koka lite ingefärsvatten med honung, pumpa snoken full med nässpray, och sen sjunka ner i soffan igen. Ha en härligt Romantisk kväll ;)
 
Gokväll
 

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Jag har fått en röd ros av min dotter idag. Med ett kort och lite choklad. Det som stod på kortet gjorde att tårarna kom. Älskar mina barn och tydligen är det ömsesidigt. :-)

2014-02-14 @ 20:57:32
Postat av: Maria

Det var du verkligen värd! :)

2014-02-14 @ 21:15:19
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0