Trevlig överaskning

Kollade nyss min mail. Men gud, jag har fått en utmärkelse! Så står det i rubriken. Mailet lyder: 
 
HSBC Bank dök din e-post niohundratusen dollar. skicka namn, mobil och land
 
En enda mening, inget mer. Nä hörru, jag tror inte att jag skickar namn mobil och land. Jag klarar mig ändå :)
 
Inte många timmars sömn inatt, men väldigt mycket snytande och hostande. Det är rent förfärligt va mycket snor det kan produceras på väldigt kort tid. Man hinner bara snyta sig så är det dags att snyta sig igen ... fniss. 
 
Klockan är 4.40 och vi har redan varit ute på en kort runda. Jag ville försäkra mig om att inte säkringen gått i stolpen. Jag drog för säkerhets skull ut kupévärmaren igårkväll när jag satte i motorvärmaren. Ni vet, jag jublade ju när jag hade köpt en ny motorvärmarkabel, men jag vet inte om jag ropade Hej lite för tidigt, för igår när jag skulle från jobbet, så hade säkringen gått. Eller, jag hoppas att jag på något vänsters vis lyckats peta ner själva vipp-historian med handen när jag satte i kontakten ? Vet inte, men jag hoppas. Vore ju FÖR irriterande och snudd på fars-artat ifall det är nåt annat helgalet som ställer till det. 
 
Den 25:e ska jag besikta bilen, och det vore ju Guld om det gick vägen även den här gången. Det här är den bästa bil jag haft och jag vill gärna fortsätta ha den :)
 
Nu har jag klunkat i mig mina tre koppar kaffe. Frukosten får vänta tills jag kommer från jobbet. Jag ska bara jobba ett par timmar idag, så det blir lagom med frukost när jag kommer hem. Lunch blir det på stan tillsammans med Hannah och Robban. 
 
Ha en Riktigt Bra Alla Hjärtans Dag!
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0