Dags att knyta ihop dagen.

Nu håller den här lördagen på att ha nått sitt slut. Det har snöat kopiösa mängder idag, och nu är det äntligen riktig vinter! Molly fick en chock av allt snöande, och vill INTE gå ut .... lilla gumman. De övriga mullvadsdjuren vill gärna plöja runt och leva rövare i djupsnön :)
 
Jag har haft i batteriladdaren idag, och de senaste timmarna kopplade jag bort den och satte i motorvärmaren. Gick ner nyss och provade starta. Nej. Det snurrar hej vilt, men startar gör den inte. Men älskade biljävel, vad är det NU för fel?
 
Satte i batteriladdaren igen. Går ner i morgon bitti och byter till motorvärmaren. Få se om jag får igång bilen så jag kan åka och träna hundarna. Det är iofs inte så säkert att jag kan åka ändå, även om jag får igång bilen .... beror ju på om någon hunnit skotta så man kommer sig iväg, men det lär jag ju bli varse :)
 
 
Jamen visstja, jag såg ju film på tv! Det hade jag hunnit glömma. Jag var ut med hundarna, sen iväg till bilen, och nu ser jag ju att pausen är slut :)  Ska kolla klart på filmen, sen är det gonatt :)
 
Hoppas du fyllt din dag med värda grejer :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0