Knaprat Lyckopiller

Idag har jag fullkomligt VRÄKT i mig lyckopiller !!!!  Kolla bara: 
 
 
Å Gud vilken UNDERBAR dag !!!!  
 
Jag blev så himla glad när jag hittade skoterspår på isen :)   Jag var ju inte säker på hur det funkar här i Ursviken, med isens tjocklek osv. Jag menar, det är ju inte som sjön i Bgm eller Btk. Här snackar vi Hav, och jag kände mig osäker på om jag skulle våga mig ut. Vet inte av några skoterleder heller .... så där hann jag känna saknad av Bgm .... de underbara skoterlederna !!!! MEN, jag blev så överlycklig idag när jag upptäckte de här skoterspåren :) Jag och hundarna var ute i en dryg timme och bara ..... NJÖT :)  AAHHHH !!!!!!  Livsandarna kör boggie woggie inuti :)  och det spritter i benen !!!! :)
 
Jag åkte iväg och handlade, hittade precis det jag ville ha :)  Unnade mig inte bara trasslet till skurmoppen, tog ett skaft åxå, det kostade bara 15 kr :)  
 
Jag hade beställt ett nytt tanklock på El o Diesel, och det hade kommit, så jag åkte dit. Tyvärr passade det inte, så han beställde ytterligare ett. Hoppas att DET passar! Det får vi veta om ca två veckor. 
 
Förutom att ha varit ute på isen, tränat hundar och handlat, så har jag tvättat och manglat :)  Det blir en dusch innan sängen ikväll, att få lägga sig nyduschad i nymanglade sängkläder ..... det är förbanne mig nåt som alla borde få uppleva :) :) :) 
 
Till middag blev det vetetarisk lasagne. Dessutom bytte jag ut pastan mot aubergine .... å gud så gott det blev!
 
Jag HADE tänkt göra nån sorts blåbärsefterrätt .... men jag orkade inte ... jag var för mätt :)     Nu ska jag ta ut hundarna, sedan duscha och möjligtvis se film innan jag skuttar isäng :)    Skuttar är rätta ordet, för jädrar anåda va pigg och glad jag känner mig :) :) :)     
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0