Att Ge och att Ta

Det finns olika slags människor. Vissa bara Tar, men ger aldrig tillbaka. Vissa bara Ger, och FÅR aldrig tillbaka. 
 
Hör du till kategorin människor som fixar, donar, sköter insamlingen av pengar när någon fyller år, som omesörjer att presenten blir inhandlad, samt blir den som ligger ute med pengar för att alla inte betalar in sin del?
 
Hör du till kategorin människor som "tänkte" att du skulle fixa den här gången, som "tänkte" att du skulle vara den som ställde upp i år. Hör du till kategorin människor som halkar med på ett bananskal, dvs, andra ordnar ju, så varför göra nå? 
 
Som sagt. Ge och Ta. 
 
Vissa, men långt ifrån alla, har lite av båda, dvs ger ibland, tar ibland. Skrämmande många bara tar. Själv är jag nog mer en som bara Ger ... och det är kanske lika skrämmande det.  Både i relationer och i livet i stort. 
 
Är det skrämmande, att som jag, slutat förvänta sig att människor Ger, eller är det en naturlig och sund förväntan?
 
Att ha Gett utan att få tillbaka är En sak. Att ha Gett och bara få Skit .... 
 
Nu befinner jag mig på en plats, både i jobbet och i livet, där jag känner att jag verkligen får positiv respons på allt jag gör, och det är helt fantastiskt! Jo, ska sanningen fram så har jag känt så tidigare åxå. När jag bodde i Bygdsiljum och jobbade på Ica.   :)  När jag var Ica-tant så fick jag aldrig skit, varken under tiden, eller sedan jag slutat. :)  Enbart positiva minnen :) :) :) 
 
Nä, nu håller orken på att rinna ut för idag. Jag har haft en underbar jobbardag, och tar med mig alla positiva saker jag fått höra under dagen. Det blir skönt att gå isäng ikväll, med alla dessa positiva ord ringande i öronen, både från kunder och chefer ;)
 
Hoppas du haft en bra dag :) :) :) 
 
Gokväll
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0