Då var det fredag igen!

Fredag morgon, sol och blå himmel, men det blåser utav bara rackarn och det är inte lika varmt idag som igår. Idag är det bara 3 plusgrader, och snön är i det närmaste borta. Helt sjukt egentligen. Det blev lixom aldrig nån vinter. Vi hade ju rätt så rejält med snö ett tag, men det varade inte länge. Nu är det väl helt ok att snön försvinner snabbt, nu vill man ju ha vår, men den här jädra blåsten hade vi kunnat vara utan :)
 
Igårkväll la jag mig rätt så tidigt med tanke på att jag är ledig idag, men  jag var så himla trött. Öppnade balkongdörren en aning och tryckte in silikonöronpropparna, sen sov jag som en stock till kl 6. Kikade vad klockan var, blundade och somnade om till kl 7. Kikade vad klockan var, blundade och somnade om till kl 8 . Då vaknade jag på allvar :)   Nu puttrar perkon och jag känner mig helt utvilad. Kanonstart på dagen alltså :)
 
 
Jag lägger in filmen på nytt. Den här gången vill jag att ni inte lyssnar så mycket på det jag berättar, utan mer kollar på arbetet som tjejerna i filmteamet lagt ner, och gjort så fantastiskt bra. Gestaltningarna och uppläsningen av dikterna, inklippsbilderna .... de har fått till det så otroligt bra, och de har hittat känslan i vartenda ord jag berättar. Fimen är ju faktiskt med i en rikstäckande tävling för mediaelever, och deras skicklighet som filmskapare som bedöms. Ja, naturligtvis val av innehåll, då filmen på något sätt ska spegla mänskliga rättigheter. 
 
Det blir spännande att se hur tävlingen slutar :)
 
Bäst att jag knyter fast hundarna ordentligt i kopplen nu när vi ska gå ut, för det det jädrigaste vad det blåser. Sen blir det frukost och lite chill innan jag ska åka iväg på Anderstorp för klippuppdrag, sedan iväg och hämta Milo för att ta honom till veterinären. Eftermiddagen ska ägnas åt fredagsstädning och annat smått och gott :)
 
Ha en underbar Fredag, och älta inte ihjäl dig!  :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0