Där vinet går in .....

Hahahahahaha ... Lyssnar på spotify. 80-tals hits ...  å herregud så roligt :)   Haft en underbar dag i strålande sol. En timmes solopromenad med Paddy , helt underbart ... tänk va olika hundar beter sig när de är ensamma .... utan sina hundflocksmedlemmar. Det är jättestor skillnad när de följs åt allihop.  Så, en helt underbar timme med Paddy, där jag stolt känner att : Paddy är MIN paddy:)    Sen, en knapp timme med underbara Kelly härute ... .  Supergod lunch, och sen en dryg halvtimme med Molly, fylld av skratt .... Åh ... herregud ... jag har TUR som en TOK !!!  VEM annars har sån tur som jag ?   :)
 
Jo, jag vet. Det har inte BARA med tur att göra. Självklart har det även med mig som person att göra. Jag är så himla glad varje gång jag hör det, och fick höra det senast idag när jag kom tillbaka från promenad med Molly. Grannens hund skäller som en galen idiot ... men mina hundar bryr sig inte ett smack ... så Molly tittade inte ens dit. Då kom en granne precis ut.  - Oj vad vi är imponerade av dina hundar, vi som bor här, sa han. 
- Tack, va roligt, blev mitt svar, med ett leende bredare än autobaahn :)    
- Ja, sa han, vi känner dig ju inte så väl än, men vi ser ju att du är en riktig hundmänniska i alla fall. 
 
Tänk ... ibland behövs det inte så mycket mer. Eller rättare sagt ... för MIG betyder det där jättemycket. 
 
Haft en underbar dag. Ätit gott. Druckit ett par glas rött. Lyssnar som sagt på Spotify . Det spritter i benen :)   Jag är så lyckligt lottad. ju mer jag tänker på det, desto mer lyckligt lottad är jag. Herregud. Jag har det BÄST :) :) :) 
 
Hahahha ... åhhh ... med den härliga känslan ska jag fortsätta lyssna på musik ...gå ut med hundarna ... avsluta den här underbara dagen  .... med insikten om att Jag är älskad och omtyckt för den jag ÄR , och för det jag förmedlar :)   
åh vilken underbar känsla !!!!
 
Gokväll
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0