Ho Hoo

Den där inre rösten pratade till mig kl 5. Ho hoo sa den, vill du vakna nu? - Nej svarade jag, det vill jag inte. Kl 7 viskade den igen; Ho hoo, vill du vakna NU då? - Nej, svarade jag, det vill jag inte. Kl 8 ropade den - Ho hoo , nu får du fanimig vakna!!
 
SÅ blev det av hela min idé om att vakna efter en lång sovmorgon, av ljudet inuti :) Nåja, skitsamma, nu är jag uppe i alla fall. Idag tog jag morgonpromenaden Före kaffet, för jag vill sjunka ner i soffan framför tvn med kaffekoppen när kaffet är klart, vilket blir vilken sekund som helst. Det känns lite märkligt att titta på foton jag tog för bara en vecka sedan, där jag blev alldeles förbluffad över att det inte fanns någon snö. Nu är ordningen återställd igen
Den undre bilden tog jag nu på morgonpromenaden. 
 
 
 
Idag har jag inga direkta planer, är inte kallt ute, bara nån minusgrad, så det blir någon längre promenad med hundarna tänker jag, sedan en sväng på löpbandet. I eftermiddag kommer lille Milo hit, då Hannah och Robban ska på galej. I övrigt ska jag bara ta det lugnt. I morgon är det hundträning på ridhuset, samt jobb. Men det är i morgon det, nu ska jag njuta av den HÄR dagen :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0