Njuter av min lediga Fredag :)

Vilken underbar dag!!   Var ju och klippte en kvinna som jag klippt förut för ca ett halvår sedan. Hon frågade på facebook i en grupp där jag är med, om någon kunde klippa hår. Tja, svarade jag, jag kan hyfsat bra :)   Sagt och gjort, jag åkte hem till henne och friserade henne. Hon blev tydligen nöjd, då hon hörde av sig häromdagen och frågade om jag hade möjlighet att göra om det :)
 
Vi pratade om både ditten och datten, hon visste ju redan om det här med att jag hade Kia boende här under 6 veckor i somras, och jag berättade hur min julafton varit - att jag ställde upp som tomte till främmande människor :)
 
Hon har hund den här kvinnan åxå, och vi pratade om hundarna. Vad har du för hundar, frågade hon. Jag berättade att det är fd gatuhundar. 
 
Jag berättade åxå att jag mot vintern ska starta en tomtepool på facebook, så att fler familjer kan få en främmande tomte som kommer på besök på julafton. 
 
- Du är en väldigt God människa, sa hon. 
 
Jag blev jätteglad av hennes ord, och jag tog till mig det i mitt hjärta. 
 
Jag är en God Människa. 
 
Jag vet att många tycker det, och jag trivs med att vara en God människa :)
 
Efter klippningen träffade jag Hannah och Robban över lunch på Coop Restaurangen. Efter maten hämtade jag Milo och besökte veterinären med honom. Det gick snabbt och smidigt och  nu har han världens minsta lilla tratt på skallen. Han är kul Milo. Varför han skulle dit idag, var att vi upptäckt att han hade en böld i baken. Rätt så stor åxå. När Hannah var till vet. för chip-kastrering häromdagen, sa veterinären att det där såg inte så bra ut. Hannah tycker att det är jättejobbigt att vara hos veterinären med Milo, för han brukar skrika så hjärtskärande, och Hannah vet att det är pga att Hon är nervös och tycker att det är obehagligt. Därav  att Jag tog dit honom idag. När jag kom dit så var Milo stressad, men vid undersökningen var han hur cool som helst. Inte ett pip, fastän veterinären tryckte in fingret i rumpan på honom för att se om det fanns nåt i analsäckarna. Det gjorde det inte, och bölden var borta, så han har nog lyckats tömma själv.   Han har slickat och bitit så det var rätt så rött, så han skulle få tratt för att låta det vara. Men DET ville INTE Milo. Till och med veterinären tyckte att han var lite festlig - låta sig undersökas i baken utan prut, men jädrar vad han spjärnade emot när han skulle få tratten :)
 
Efter detta åkte jag ner på stan och köpte hundmat, sedan hem, packa in hundmaten i frysen, sen ut med hundarna på gården för lek och träning. Nu vilar hundarna och jag städar och pysslar. Ikväll blir det spakväll och jag tror jag ska bjuda hem Magnus :)  Känner mig på Det humöret :) :) :) 
 
Hoppas du haft en Härlig dag såhär långt :)
 
Tjing så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0