Renad

Visst kan man få ett sting i hjärtat när man ser att andra får höra precis samma sak som man själv fick höra en gång ända tills man inser att , jo, andra förtjänar åxå att bli uppskattade. 
 
Visst kan man för ett ögonblick fälla en tår över att man gav av sig själv, blev uppskattad, men sedan togs allt tillbaka, ända tills man inser att min insats för alltid kommer att finnas kvar.
 
Visst kan  man känna ledsenhet över att allt man gjort, inte längre finns med på agendan, ända tills man inser att agendan byts ständigt, så även för mig. 
 
Och,  man kan känna desto större glädje över att veta att man fortfarande fyller människors liv med glädje, fyller vänners hjärtan med kärlek, och att man fyller arbetsplatsens yta med både arbetsiver och glada skratt :)
 
Ikväll har jag haft en såndär underbar kväll, där jag i lugn och ro beaktat vad som hänt såhär i slutet. Jag har lyssnat på musik, både Magnus och lite annat smått och gott :)   Jag har haft spakväll med div. olika krämer och luktagott ... jag har språkat med vänner som verkligen givit mig styrka. 
 
En sån här kväll, känner jag mig verkligen .... renad.   Det är underbart med nya insikter, även om de i sig inte är nya, utan går i repris ... :)  
 
Jag ska ta ut hundarna på kvällsrunda .... sedan krypa ner i sängen med ett leende på läpparna. Tack alla ni som fyller mitt liv med leenden, bara genom att finnas till :)
 
Gokväll
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin E

Så klokt och eftertänksamt bra skrivet, Maria! De här gillar jag!! Inget nytt men väl värt att ta i repris!!
Må gott ❤️

2014-03-14 @ 22:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0