Stupid is as stupid does

Torsdag eftermiddag och jag har gjort helg :)   Jag är ledig fredag och lördag, så jag har lixom fredag nu :)  Vädret är underbart och jag ser fram emot två lediga dagar. Fast, sysslolös blir jag inte. I morgon ska jag följa Hannah till Burträsk och hjälpa henne att tapetsera lite på hennes ena jobb. 
 
Hörrni, i morse ringde chefen på Allra pension. Jag vidarebefordrade de mail hans anställda skrev till mig, och han höll med mig, det var INTE ok att bete sig som hon gjorde. Han bad så mycket om ursäkt och försäkrade att han skulle gå vidare med det.   Huruvida han gör det, och på vilket sätt han gör det, spelar mindre roll. Jag behöver inte betala någon årsavgift i alla fall. Beter man sig som en idiot så får det konsekvenser. Säger som Forrest Gump: Stupid is as stupid does!
 
Efter en härlig dag på jobbet, blev det en promenad i solen med hundarna, samt ett telefonsamtal med bästa kompis Annica. En stunds slappande i soffan med mina härliga hundar, lite fippel med ett uppdrag jag har tills i morgon ..... 
 
Har ni tänkt på att det inte är mörkt, fastän klockan snart är 19 :)  Det är helt ljuvligt när det börjar vara ljust länge på kvällarna, och det är ljust när man ska upp på morgonen. Just NU är det svårt att komma ihåg att man är lite .... irriterad på ljuset där kring midsommar, när det ALDRIG blir det allra minsta lilla mörkt! :)
 
 Nu ska jag fippla lite igen .... 
 
Tjing så länge :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0