Vilken dag!!!

... och halva dagen är kvar :) :) :) 
 
Efter den utvidgade morgonrundan i härligt väder och lite småfippel, kammade jag till mig och tog bussen in till stan. En underbar promenad upp till läkarvägen, där jag var bjuden på lunch av Brittis. Solen sken och jag var till och med tvungen att dra ner dragkedjan på jackan, för det blev varmt. 
 
Waow säger jag bara. Det Brittis lagat, var det godaste jag ätit i hela mitt liv tror jag. Det var en vegetarisk rätt, och jag blev tvungen (jo faktiskt ... fniss) att handla ingredienser för att göra det själv till middag åxå. Brittis är en glad, positiv härlig människa, och vi hade en otroligt givande och supertrevlig lunch. Viktiga samtalsämnen avhandlades och jag är jätteglad över den lunchen. 
 
En härlig promenad ner på stan i strålande sol följde, sedan tog jag bussen hem. Upp till lägenheten, hämtade ut hundarna och tog en lika underbar promenad igen. Det finns förresten tydliga tecken på att det varit sol, för det som sticker fram av händerna nedanför jackärmarna när man går, är brunt, resten av handen är vitt :)  Solen tar på alltså.   Efter promenaden med hundarna var det dags för tvättstugan, där jag varit och dragit igång två maskiner. Jag ska bära ner och köra en maskin till, då jag ska tvätta upp alla hundfiltar och fällar åxå. 
 
En lugn och härlig kväll väntar.  Åh vad jag är glad över den här dagen :) :) :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0