Vilken natt!

Inatt har jag varit vaken minst 15 gånger av någon anledning. Jag måste komma ihåg öronpropparna ikväll när jag lägger mig, det är steg 1. Jag har dem liggandes i kontoret på dagarna, och kom inte ihåg att plocka fram dem förrän jag redan krupit under täcket, och då var jag så trött så jag tänkte - det funkar säkert utan. 
 
Det gjordet inte det. 
 
Nåja, nu är dagen igång och likaså perkon :)
 
Kikade tillbaka och såg att jag var ostadig i slutet på mars, både 2011, 2012 och 2013.  Meniére stod ute i farstun och ville in hela tiden. I år kanske han är och bråkar hos någon annan, för i min farstu är han i alla fall inte, och det känns så otroligt skönt!   :)
 
Nåt nytt jag börjat träna med Kelly, förutom balans på boll, är att hon ska backa runt mig. Det är inte helt lätt och det har inte lossnat än. Fortsätter i afton. 
 
Å jisses vad tiden går fort när man har roligt. Nu är det dags att väcka hundarna och gå ut. Jag ska ju hinna in till stan och återlämna Milo före jobbet, så jag måste åka iväg tidigare. Ha en Bra måndag, och kom ihåg att fylla den med nåt värt, så att den lixom inte rinner iväg till ingen nytta :)
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0