Nåt är galet!

Jag har haft en superbra dag, och nu håller jag på att knyta ihop den lite snabbt innan det är läggdags. Måste bara reflektera och förfäras!
 
Vardagslydnadskursen gick superbra, och jag är hur nöjd som helst :)   Efter kursen tog jag ut hundarna på en runda, sedan åkte jag på jobbet. På jobbet gick det åxå hur bra som helst :)  Tänka sig, det mesta har gått precis enligt planerna idag, kan det vara sant??!!!  
 
Nä, det kan ju inte det!
 
För några minuter sedan när jag skulle gå in på bloggen för att läsa hur mycket jag fått med i mitt tidigare inlägg i dag, så kom jag mig inte in. Lösenordsskyddat stod det. Inte nu igen!!!????   Japp, mycket riktigt. Kom mig inte in själv att läsa min egen blogg. 
 
Kom mig däremot in på själva skriv-sidan, och kunde, återigen konstatera, att under fliken "inställningar" så var alternativet "lösenordsskydda min blogg" ibockad.   Jag har INTE bockat i den. Lever bloggen ett eget liv helt plötsligt???   Jag bytte lösenord igår ..... och plockade bort bocken för lösenordsskyddat .... nu var den där igen. 
 
Bara så ni vet: Jag kommer INTE att lösenordsskydda bloggen! Om ni inte kan läsa min blogg för att det står att den är lösenordsskyddad - prova igen lite senare ..... det är bara nåt jävla fuffens som pågår, och jag hoppas att det snart ska vara åtgärdat. Tills vidare får jag själv logga in lite då och då och plocka bort bocken tydligen. 
 
Frustrerande - Ja!
 
Nu ska jag ta ut hundarna, sedan kryper jag isäng. Jobb i morrn igen :)
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Gerd

Jaja, vissa bockar kan man ju vara utan! :)

2014-05-04 @ 22:27:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0